Uw taalkeuze:

U hebt geen items in uw winkelmandje

You have no items to compare.

Zoeken
Swipe to the right

Blog

6 slimme tips om je voorraadkast te organiseren

By BergHOFF 16 oktober 2019

Als iets zoeken in je voorraadkast meer lijkt op een schattenjacht dan een alledaagse taak die je met je ogen dicht kan doen, is het misschien tijd om actie te ondernemen. In dit artikel vind je 6 handige tips die je kunnen helpen om je rommelige voorraadkast om te toveren tot een netjes georganiseerde opslagruimte.

6 handige tips om thuis brood te bakken

By BergHOFF 12 september 2019

Zelf brood maken doe je meestal uit liefde voor bakken. Het kan misschien wat tijd kosten voor je de perfecte mix van kennis en kunde bereikt, maar zodra die heerlijke geur van versgebakken brood zich door het huis verspreidt, weet je dat het allemaal de moeite waard was. In dit artikel geven we je 6 handige tips mee om keer op keer een lekker broodje te bakken.

Hoe brouw je het perfecte kopje thee?

By BergHOFF 13 augustus 2019

Een kopje thee zetten lijkt in theorie misschien kinderspel, maar in praktijk is het vaak niet zo eenvoudig. Doe je het goed, dan krijg je een lekker theetje, maar doe je het fout, dan krijg je een bitter brouwsel. Om je te helpen het perfecte kopje thee te zetten, geven we je hieronder 5 gouden regels om te volgen tijdens het brouwproces.

Wat mag je zeker niet doen met antikleefkookgerei?

By BergHOFF 18 juli 2019

Geen keuken is compleet zonder een paar antikleefpotten en -pannen want, laten we eerlijk zijn, ze maken zowel het koken als het afwassen een stuk eenvoudiger. Antikleefkookgerei vraagt echter wel een andere behandeling dan gewoon kookgerei. Dus als je lang van je antikleefpotten en -pannen wil genieten, vermijd je best deze 5 no-go’s.

Hoe steek je een houtskoolbarbecue aan?

By BergHOFF 14 juni 2019

Niks zo lekker als die authentieke barbecuesmaak van eten klaargemaakt op een houtskoolgrill. Het aansteken van de barbecue kan soms wat lastig zijn, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Volg gewoon de 5 eenvoudige stappen hieronder en je kan in een mum van tijd beginnen grillen.

De degens gekruist: koksmes vs. Santokumes

By BergHOFF 15 mei 2019

Met zoveel verschillende messen om uit te kiezen, is het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Zeker als je dan nog twee universele messen hebt die zo op elkaar lijken als het koksmes en het Santokumes. In dit artikel bespreken we de grootste verschillen tussen deze twee messen zodat je voor elke snijtaak het beste mes kan selecteren.

5 tips voor een ware smaakexplosie

By BergHOFF 14 april 2019

Een snuifje zout, een vleugje peper, een beetje gedroogde oregano, … de juiste kruiding kan je gerecht maken of breken. Te weinig kruiden en het smaakt misschien wat flauw, te veel en je proeft alleen nog maar de kruiden. Maar hoe geef je dan de juiste kruiding? Volg deze 5 praktische tips en je wordt in een mum van tijd een echte smaakmaker.

Hoe kook je met de Ron tajine?

By BergHOFF 20 maart 2019

Je hebt een tajine cadeau gekregen of je hebt het Ron tajinedeksel gekocht maar je weet niet goed hoe je nu aan zo’n tajinegerecht moet beginnen? Geen zorgen, want je bent zeker niet de enige! Om je op weg te helpen en ervoor te zorgen dat je straks kan genieten van die lekkere typische smaak van traag gegaard vlees of vis, geven we je graag enkele tips om met je tajine aan de slag te gaan.

5 mythes over het slijpen van keukenmessen

By BergHOFF 22 februari 2019

Zoals elke kok je zal vertellen, lever je met een scherp mes het beste snijwerk af. Maar met de vele mythes die er bestaan over het slijpen van keukenmessen, hoe weet je dan wat je best wel en best niet doet? Om je op weg te helpen, nemen we hier 5 veel voorkomende overtuigingen over het slijpen van keukenmessen onder de loep en scheiden we de feiten van de fictie.

Fit en gezond in 2019

By BergHOFF 4 januari 2019

Als je voornemen is om van 2019 jouw beste jaar ooit te maken, dan is de kans groot dat gezond eten en voldoende beweging hoog op je lijstje met prioriteiten staan. Om je een beetje op weg te helpen, geven we je 5 realistische tips voor een gezonde levensstijl mee.