Uw taalkeuze:

U hebt geen items in uw winkelmandje

You have no items to compare.

Zoeken

BergHOFF KIDS

Het zijn de kleine dingen die een familie samenbrengen, zoals bijvoorbeeld samenwerken om het eten op tafel te krijgen. BergHOFF Kids wil kinderen van alle leeftijden warm maken om mee te helpen in de keuken. Met leuk keuken- en tafelgerei spoort deze collectie de kleintjes aan om de souschef in zichzelf boven te halen en helemaal op te gaan in wat er allemaal in een keuken gebeurt. Verzamel je gezin rond de kookplaat en maak samen herinneringen die een leven lang meegaan.

Bestek voor KIDS

Samen met de bekroonde designer Ralph Krämer hebben we een aantal besteksets voor kinderen ontwikkeld waarmee je kinderen graag aan tafel zullen zitten. Vanaf nu wordt etenstijd plezant dankzij de kleurrijke accenten en praktische designs die kinderen aanmoedigen om zelfstandig te eten.

MonsterChefz

Weet je niet goed hoe je je kinderen kan betrekken bij het koken? Dan kunnen de MonsterChefz helpen! Deze monstertjes voelen zich meteen thuis in je keuken en worden ongetwijfeld de beste vrienden van je kinderen. Kleurrijk, vriendelijk en een beetje gek – maar zijn we dat niet allemaal soms? – deze mannetjes nemen je mee naar een wereld vol toffe kookavonturen!

Coming soon

Werk samen met onze keukenvriendjes en geniet van quality time in de keuken met je kinderen. Zonder dat ze het beseffen gaan ze helemaal op in het koken en leren ze op een speelse manier de verschillende keukenmaterialen kennen. Voor je het weet, willen je kinderen een professionele kok worden, net zoals hun favoriete MonsterChef!

Kids facts

  • Leuk
  • Vrolijke stripfiguurtjes
  • Levendige kleuren
  • Praktische ontwerpen