Uw taalkeuze:

U hebt geen items in uw winkelmandje

You have no items to compare.

Search
Swipe to the right

Blog

5 tips voor een ware smaakexplosie

By BergHOFF 14 april 2019

Een snuifje zout, een vleugje peper, een beetje gedroogde oregano, … de juiste kruiding kan je gerecht maken of breken. Te weinig kruiden en het smaakt misschien wat flauw, te veel en je proeft alleen nog maar de kruiden. Maar hoe geef je dan de juiste kruiding? Volg deze 5 praktische tips en je wordt in een mum van tijd een echte smaakmaker.

Hoe kook je met de Ron tajine?

By BergHOFF 20 maart 2019

Je hebt een tajine cadeau gekregen of je hebt het Ron tajinedeksel gekocht maar je weet niet goed hoe je nu aan zo’n tajinegerecht moet beginnen? Geen zorgen, want je bent zeker niet de enige! Om je op weg te helpen en ervoor te zorgen dat je straks kan genieten van die lekkere typische smaak van traag gegaard vlees of vis, geven we je graag enkele tips om met je tajine aan de slag te gaan.

5 mythes over het slijpen van keukenmessen

By BergHOFF 22 februari 2019

Zoals elke kok je zal vertellen, lever je met een scherp mes het beste snijwerk af. Maar met de vele mythes die er bestaan over het slijpen van keukenmessen, hoe weet je dan wat je best wel en best niet doet? Om je op weg te helpen, nemen we hier 5 veel voorkomende overtuigingen over het slijpen van keukenmessen onder de loep en scheiden we de feiten van de fictie.

Fit en gezond in 2019

By BergHOFF 4 januari 2019

Als je voornemen is om van 2019 jouw beste jaar ooit te maken, dan is de kans groot dat gezond eten en voldoende beweging hoog op je lijstje met prioriteiten staan. Om je een beetje op weg te helpen, geven we je 5 realistische tips voor een gezonde levensstijl mee.

10 toepassingen voor je keukentang

By BergHOFF 19 december 2018

Een van die essentiële gereedschappen waar je niet zonder kunt in de keuken is een degelijke keukentang. Niet alleen omdat zo’n tang eenvoudig en tegelijk heel erg praktisch is, maar ook omdat het een van de meest veelzijdige accessoires is die je in de keuken terugvindt. In deze blog vind je enkele gebruikelijke en iets minder gebruikelijke toepassingen die je misschien nog zullen inspireren!

Hoe bak je de perfecte steak?

By BergHOFF 14 december 2018

Als je jezelf trakteert op een lekkere biefstuk is het belangrijk dat je weet hoe je je vlees perfect kan bakken. Een lekkere korst met saignant gebakken vlees binnenin, het lijkt misschien eenvoudig maar het is iets moeilijker dan je denkt. Met deze tips bak je keer op keer de perfect steak!