Ervaar de transformerende kracht van elektrolytisch polijsten - een geavanceerde oppervlakteafwerkingstechniek. Door elektrolytische verwijdering worden metaal en onzuiverheden nauwkeurig verwijderd, ion voor ion, waardoor een ongerept oppervlak ontstaat.

Ons doel? Het minimaliseren van micro-ruwheid, het verbeteren van de reinheid door het verminderen van vuil of residuaanhechting. Het resultaat? Oppervlakken die niet alleen onberispelijk schoon zijn, maar ook metallurgisch zuiver zijn. Neem afscheid van de mogelijke nadelen van mechanische behandelingen, want elektrolytisch polijsten vermijdt of keert ongewenste effecten zoals mechanische en thermische stress om.

Dit is de magie: elektrolytisch polijsten maakt volledig gebruik van de inherente corrosiebestendigheid van roestvrij staal, waardoor uw oppervlakken de tand des tijds doorstaan. Bezorgd over veiligheid en compatibiliteit? Vrees niet - onze elektrolyse oppervlaktebehandeling is zowel veilig als goedgekeurd voor voedingsmiddelen, een naadloze mix van innovatie en betrouwbaarheid.

Verhoog je kookervaring met BergHOFF - waar culinaire creatie wordt geperfectioneerd.