De Red Dot is de onderscheiding voor hoge designkwaliteit. De internationale jury kent dit felbegeerde keurmerk alleen toe aan producten met een uitmuntend design. We zijn erg blij te kunnen aankondigen dat onze DiNA Ion messenserie is bekroond met een Red Dot Product Design 2024 award. Verbeter je culinaire ervaring met de precisie en verfijning van de Ion serie!

 

Exclusieve mesoplossing

De Ion messenserie onderscheidt zich door eersteklas houten handgrepen en een gesmede bolster voor een perfecte balans en is de exclusieve oplossing voor je keuken. De 3-delige set bestaat uit het veelzijdige koksmes voor het snijden en in blokjes snijden, het gekartelde mes voor voedsel met een harde buitenkant en een zachte binnenkant, en het Santoku mes, een ideale metgezel voor het hakken, snijden en in blokjes snijden van een verscheidenheid aan ingrediënten.

 

Waarom is deze messenset een exclusieve oplossing?

  • Ergonomisch handvat voor een veilige en comfortabele grip
  • Goed gebalanceerd voor meer controle
  • Perfect voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik
  • Veelzijdige set

 

About BergHOFF

BergHOFF Worldwide is een internationaal bedrijf dat verfijnde en betaalbare keukendesigns ontwerpt, definieert en levert die de alledaagse kookervaring een extra dimensie geven. Onder leiding van president Raf Vanthoor en CEO Adelheid Deltour is BergHOFF uitgegroeid tot een succesvol internationaal merk met een visie die gelooft in het bieden van design, functionaliteit en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het uitgebreide BergHOFF assortiment wordt gedistribueerd in meer dan 60 landen.

 

Over de Red Dot Design Awards

De Red Dot Awards worden jaarlijks uitgereikt in drie disciplines: de Red Dot Award: Product Design, Red Dot Award: Communication Design en Red Dot Award: Design Concept. Variërend van producten en communicatieprojecten tot designconcepten en prototypes die de meest prominente trends wereldwijd vertegenwoordigen, de jury van de Red Dot Awards beoordeelt alleen de beste producten van het afgelopen jaar die uitblinken in hoge designkwaliteit.

Kijk voor een overzicht van alle BergHOFF producten die een design award hebben ontvangen op deze link: BergHOFF awards