Vind het juiste kookgerei dat bij jouw kookplaat past

 

Als je op zoek bent naar geschikt kookgerei, lijken de mogelijkheden eindeloos. Zorg er eerst en vooral voor dat je nieuwe kookgerei past bij je kookplaat en oven. BergHOFF biedt kookgerei dat op alle soorten kookplaten past. BergHOFF helpt je graag om het kookgerei te vinden dat bij jouw keuken past.

 

Soorten kookplaten

Tegenwoordig heb je een breed assortiment kookplaten om uit te kiezen, maar dat was niet altijd het geval. Nog maar een paar jaar geleden waren de opties beperkt en moest je kiezen tussen een elektrische of een gasfornuis. Tegenwoordig zijn er ook andere opties beschikbaar zoals een vitrokeramische en een inductiekookplaat. Om te controleren of je nieuwe kookgerei geschikt is voor inductiekookplaten, plaats je een magneet op de bodem van je kookgerei. Als het blijft plakken, is het goed voor inductie.

Alle BergHOFF kookgerei is geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie.

 

Formaat is belangrijk 

Om energiezuiniger te koken, is het belangrijk om het juiste formaat kookgerei te gebruiken om hete plekken te voorkomen en de warmte optimaal te verdelen. Zoek een kookplaat die bijna perfect past op de bodemschijf van uw kookgerei.