Uw taalkeuze:

U hebt geen items in uw winkelmandje

You have no items to compare.

Zoeken

Barbecue | Officiële BergHOFF website

Barbecue

Barbecue

Verzamel je familie en vrienden rond de tafel en maak mooie herinneringen tijdens een heus barbecuefeest. Met ons barbecuegamma heb je de juiste uitrusting in handen om je eten te roken, te braden of te koken net zoals jij dat wilt. Geniet van die typische BBQ-smaak met je keramische houtskoolgrill of koop een gasbarbecue en ga meteen aan de slag in je eigen buitenkeuken.

Heb je geen grote tuin of heb je zin in een BBQ-picknick, dan is onze bekroonde tafelbarbecue de perfecte oplossing. Grill direct aan tafel op deze stijlvolle blikvanger of neem hem mee naar een gezellige buitenlocatie. De tafelbarbecue is veilig, praktisch en gemakkelijk te gebruiken, ideaal om je al favoriete grillrecepten op te bereiden waar en wanneer je maar wil.

Wil je je barbecue naar een hoger niveau tillen? Vul je buitenkeuken dan aan met de barbecuetools en -accessoires van BergHOFF! De grillvergroter is ideaal om zachtere etenswaren, zoals vis of delicate groenten, te bereiden. Of heb je zin in pizza? Dan bak je eenvoudig een lekker krokante pizza op de BergHOFF pizzasteen.

Filter op
Prijs
€ 5 - € 199
€ 199
€ 5
Collectie
 1. (16)
 2. (1)
 3. (5)
 4. (11)
Materiaal:
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (2)
Kleur:
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
Anti-kleef:
 1. (5)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

18 per pagina

5 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

18 per pagina

5 artikel(en)